Prevenció contra la violència de gènere

La Xarxa Activa de Joventut per a la Igualtat (XAJI) és un iniciativa conjunta amb la plataforma contra les violències de gènere i les entitats que formen part del programa Trenquem el Silenci.

Drecera contribueix en el desenvolupament i coordinació del programa de prevenció contra la violència de gènere als centres d’ensenyament dels espais joves de la ciutat, per a l’ Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Què oferim:

Una funció preventiva perquè els i les joves tinguin un paper actiu en la identificació i definició d’actuacions de socialització preventiva en el seu centre educatiu en relació a la violència de gènere i a les relacions igualitàries, i formar persones joves que siguin capaces de promoure la igualtat de gènere i detectar episodis de violència en el seu propi entorn.

A qui l’adrecem:

Als nois i noies de 1r a 4t de l’ESO de quatre dels instituts de Cornellà de Llobregat, l’Esteve Terradas, el Miquel Martí i Pol, el Cornellà i el Joan Miró.

Què hem assolit:

Incidència en el jovent per tal que comprengui, conegui i pugui identificar la violència de gènere, que pugui reconèixer les primeres senyals de maltractament , i així pugui ser protagonista de l’assoliment d’una societat lliure de violència, recolzant a qui pateix, rebutjant actituds i estereotips que la promoguin i/o la justifiquin.

On treballem:

Al municipi de Cornellà de Llobregat