Vols treballar amb nosaltres?

Envia’ns les teves dades, adjuntant el teu CV, mitjançant aquest formulari perquè les tinguem en compte en els propers processos de selecció

  Nom (obligatori)

  Cognoms (obligatori)

  Població de residència (obligatori)

  Formació/Titulació (obligatori)

  Vehicle propi (obligatori)
  SiNo

  Email (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Adjunta el teu CV:
  Per ser considerat, l’arxiu que adjunteu ha d’incloure obligatòriament el vostre nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Pérez.pdf.

  El teu CV passarà a formar part de la nostra base de dades. En el moment que la cooperativa precisi cobrir un nou lloc de treball o bé una vacant farem una primera selecció entre els CV rebuts.

  He llegit i accepto la Política de privacitat i protecció de dades.

  DRECERA SCCL - CIF: F08954059 - Direcció: carrer Àngel Guimerà núm. 11 de Pallejà (08780) - Telèfon: 936633332 - Correu electrònic: info@drecera.org, és responsable del tractament de les dades de CANDIDATS facilitades en aquest formulari.

  DRECERA tractarà la informació que ens facilita per participar als processos de selecció i per tal de mantenir-lo informat de les diferents vacants a un lloc de treball que es produeixin en la nostra organització. Les dades proporcionades es conservaran cinc anys des de la presentació de la seva candidatura. Les dades no es cediran a tercers. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a DRECERA SCCL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides, pot exercir aquest drets mitjançant escrit acompanyat de document acreditatiu de la seva identitat a DRECERA SCCL.