Contacta'ns

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

He llegit i accepto la Política de privacitat i protecció de dades.

Així mateix sol·licitem la seva autorització per fer-li arribar informació sobre els nostres productes i serveis:
SINO

DRECERA SCCL - CIF: F08954059 - Direcció: carrer Progrés 3-5 08904 - L'Hospitalet de Llobregat - Telèfon: 934472288 - Correu electrònic: sefor@drecera.org, és responsable del tractament de les dades de CONTACTE facilitades en aquest formulari.

DRECERA SCCL tractarà la informació que ens facilita per tal de gestionar la informació o consulta que ens realitza. Les dades proporcionades es conservaran un any des l'últim contacte. Les dades no es cediran a tercers. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a DRECERA SCCL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides, pot exercir aquest drets mitjançant escrit acompanyat de document acreditatiu de la seva identitat a DRECERA SCCL.

C/ Progrés, núm. 3-5
08904 L’Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
T 93 447 22 88
F 93 440 62 24
sefor@drecera.org

Vols rebre informació de les
nostres activitats?

* indica que és necessari

Activa la següent casella per confirmar la teva subscripció al butlletí i donar el teu consentiment:

Pots donar-te de baixa a qualsevol moment utilitzant els enllaços que trobaràs al peu dels nostres correus electrònics.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a baix per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per a ser processada. Aprengui més sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.