Ocupació

Des de l’any 1996, el Servei d’Ocupació de la Cooperativa Drecera ha gestionat projectes relacionats amb l’orientació i la inserció laboral. Aquesta trajectoria ens ha permès posicionar-nos com a referents d’aquest àmbit dins dels diferents territoris d’actuació.

En aquests anys hem desenvolupat més de 60 programes d’orientació sociolaboral als municipis de L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, Castelldefels i Esplugues de Llobregat a partir de la subvenció de l’Administració Pública, el Fons Social Europeu o la col·laboració d’obres socials.

D’aquesta manera hem atès a més de 5.000 persones pertanyents a col·lectius molt diversos (joves, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, persones destinatàries de la Renda Mínima d’Inserció, majors de 45 anys, persones amb mesures penals, amb ex-drogodependències, etc).

Què oferim

  • Acompanyament personalitzat i suport en el procés de recerca d’ocupació.
  • Millora de les competències bàsiques i transversals personals.
  • Coneixement del mercat de treball actual, acompanyament en el procés d’identificació de competències personals i orientació sobre motivacions i interessos professionals.
  • Acompanyament en la millora de les eines i l’adquisició de recursos per a dur a terme una recerca de feina efectiva.
  • Adquisició d’eines i tècniques per a superar amb èxit els processos de selecció de les empreses.
  • Oferta de processos de pràctiques professionals en empreses.
  • Accés a ofertes de feina rebudes que concorden amb l’interès i el perfil professional.

Programes i serveis

Treballem en l’atenció a les persones per garantir una millora en les seves necessitats ocupacionals